Ώρα για ανασυγκρότηση!

Για τους περισσότερους ο μήνας Σεπτέμβριος αποτελεί μήνα ανασυγκρότησης. Οι διακοπές τελείωσαν και τα εξοχικά σπίτια αρχίζουν να κλείνουν ώστε να επιστρέψουμε στην πόλη και στην καθημερινότητά μας.

Τα παιδιά είναι πλέον στο σπίτι και αναπόσπαστο κομμάτι τους είναι τα ψίχουλα. Στον πάγκο της κουζίνας, στο τραπέζι αλλά και στο πάτωμα βρίσκονται παντού και προκαλούν πονοκέφαλο σε κάθε μαμά και όχι μόνο. Ο χρόνος περιορισμένος αλλά πρέπει να τα μαζέψεις προτού το πάρουν χαμπάρι τα μυρμήγκια! Από το να μπεις στη διαδικασία να βγάλεις την ηλεκτρική σκούπα και να δημιουργήσεις όλον αυτό το χαμό μήπως θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την ‘’ψιχουλιέρα χειρός ‘’ αλλά και με το κοντάρι για το πάτωμα;

Εάν πάλι προτιμάς τη σκούπα και το φαράσι αλλά σου αρέσει να ξεχωρίζεις, μην ανησυχείς είμαστε εδώ για εσένα! Σκούπες και σκουπάκια, με φαράσι ή και χωρίς σε σχέδια που σου φτιάχνουν την διάθεση.

Μαζί με την επιστροφή μας στην πόλη ξαναγυρνάει και ο πονοκέφαλος της σκόνης πάνω στα έπιπλα. Είναι σίγουρα ενοχλητική και κάνει θριαμβευτικά την επανεμφάνιση της σε σύντομο χρονικό διάστημα, την επόμενη ημέρα! Η μάχη μοιάζει άνιση αλλά με τα κατάλληλα εφόδια κάτι θα καταφέρουμε. Με τα πανάκια ηλεκτροστατικής δράσης χειρός αλλά και δαπέδου αλλά και με τα πανάκια Microfibra μπορείς να βγεις νικητής από αυτή τη μάχη. Θα σου πω όμως και ένα μυστικό για να κρατήσει η νίκη σου λίγο παραπάνω.

Μπορείς να πάρεις το πανάκι Microfibra και να ρίξεις μικρή ποσότητα από το αγαπημένο όλων μας baby oil και στη συνέχεια να περάσεις τις επιφάνειες. Προσοχή όμως, μικρή ποσότητα δεν θέλουμε να λαδώσει η επιφάνεια, αλλά αντιθέτως να της δώσει μια μοναδική γυαλάδα και να κρατήσει την ενοχλητική σκόνη μακριά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Θα θέλαμε να σου πούμε και ένα ακόμη μυστικό, το οποίο δεν πρέπει να μείνει όμως μυστικό, διάδωσέ το! Το ήξερες ότι θα πρέπει να αλλάζεις το σφουγγαράκι των πιάτων σου κάθε 2 με 3 εβδομάδες;

Σύμφωνα με εργαστηριακές έρευνες ένα σφουγγαράκι κουβαλάει έως και 10 εκατομμύρια βακτήρια ανά 6.5 τετραγωνικά εκατοστά.

Για αυτό μην περιμένεις άλλο!

Στην περίπτωση που έχεις πλυντήριο πιάτων και χρησιμοποιείς το σφουγγαράκι μόνο για να ξεπλένεις τα πιάτα τότε δώσε του ζωή άλλη μια εβδομάδα. Και στις δύο περιπτώσεις (εάν έχεις πλυντήριο πιάτων ή δεν έχεις) μην ξεχνάς σε τακτά χρονικά διαστήματα να το πλένεις με χλωρίνη και να το ξεπλένεις καλά.

Επίσης καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς πάντοτε το σωστό σφουγγαράκι για τη σωστή χρήση. Ναι υπάρχουν πολλών ειδών διαφορετικά σφουγγαράκια όπου το καθένα είναι για συγκεκριμένη χρήση, μπορείς να τα ανακαλύψεις στη σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, στην ενότητα ‘’Σπίτι’’ και στην κατηγορία ‘’Είδη καθαρισμού’’.