Δεν υπάρχει κάτι πιο ιδανικό, αν θέλετε να δώσετε μία πινελιά ζεστασιάς και αισθητικής στον χώρο σας, από τα κεριά που θα βρείτε στο doktoris.gr.

Κάθε κερί έχει την δική του μοναδική αισθητική, αφού στο site μας θα βρείτε πολλά σχέδια, σχήματα και χρώματα για να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.

Υπάρχουν κεριά αρωματικά, αλλά και ηλεκτρονικά, που λειτουργούν με μπαταρία, κατάλληλα για ασφαλή φωτισμό το βράδυ, ενώ θα βρείτε και σετ κεριών, ιδανικά για δώρο.

Κεριά ρεσώ

keria reso

Η πιο κλασική και εύκολη στην χρήση κατηγορία κεριού είναι τα ρεσώ, τα οποία διατίθενται σε πολλά χρώματα, από το κλασικό λευκό, ως το δροσερό σιελ.

Ακόμη, μπορείτε να τα βρείτε και σε αρωματική εκδοχή, με μυρωδιά γιασεμί, πορτοκάλι, τριαντάφυλλο, λεβάντα, τροπικά φρούτα και φρεσκάδα ωκεανού, καθώς και με σιτρονέλα.

Τα κεριά ρεσώ ανάλογα με την μυρωδιά στην οποία διατίθενται, θα τα βρείτε σε συσκευασία των 6, 9, 10, 25 ή 50 τεμαχίων.

Κεριά κύλινδρος

Από τις πιο κλασικές επιλογές κεριών, είναι αυτά σε σχήμα κυλίνδρου. Η κατηγορία αυτή, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια.

Μπορείτε να βρείτε κυλινδρικά κεριά με ανάγλυφο σχέδιο σε κόκκινο χρώμα, που είναι ιδανικά για τις ημέρες των Χριστουγέννων, καθώς δίνουν μία εορταστική διάθεση.

Ακόμη, υπάρχουν κυλινδρικά κεριά με εφέ frosted, επίσης γιορτινά, αλλά και κατάλληλα φυσικά για όλο τον χρόνο, σε μπλε, μπορντό, πράσινο και σομόν χρώμα, ενώ υπάρχουν και γιορτινά κεριά σε χρυσό και ασημί χρώμα.

Στα ίδια χρώματα, αλλά και σε μαύρο, λευκό ή ροζ, μπορείτε να βρείτε και κυλινδρικά κεριά με περλέ φινίρισμα για έξτρα λάμψη στην διακόσμησή σας.

Απλά κυλινδρικά κεριά σε πολλά χρώματα, ποπ αλλά και πιο γήινα, λευκά και κρεμ, που είναι πάντοτε επίκαιρα, μπορείτε επίσης να βρείτε στο site doktoris.gr.

Τα μεγέθη αυτής της κατηγορίας κυμαίνονται από μεγάλα έως και μικρά, έτσι ώστε να ταιριάζουν με τον χώρο σας.

Στα μεσαία και μεγάλα μεγέθη, που έχουν διάρκεια καύσης από 35 έως 70 ώρες, θα βρείτε και κεριά με μυρωδιά.

Αρωματικά κεριά

aromatika keria

Από τις πιο αγαπημένες κατηγορίες κεριών, είναι τα αρωματικά, γιατί προσφέρουν ξεχωριστή μυρωδιά στον χώρο, δημιουργώντας μία ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Αν λοιπόν επιθυμείτε να χαλαρώσετε μετά από μία κουραστική ημέρα, ανάψτε τα κεριά λεβάντας, που είναι τα πλέον κατάλληλα για ηρεμία και ξεκούραση.

Είναι διαθέσιμα σε συσκευασία 4 τεμαχίων και σε μορφή μεγάλων ρεσώ.

Στην ίδια λογική κυκλοφορούν και τα κεριά με άρωμα φρούτα του δάσους, που χαρίζουν δροσερό και φρέσκο άρωμα στην ατμόσφαιρα.

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε και τα κεριά με άρωμα κανέλας, που είναι μοναδική επιλογή για τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες βραδιές στο σπίτι.

Σε μορφή ρεσώ θα βρείτε τα αρωματικά κεριά γιασεμί, πορτοκάλι, τριαντάφυλλο, τροπικά φρούτα και φρεσκάδα ωκεανού.

Σε μορφή κυλίνδρου, αλλά και σε βάζο, κυκλοφορεί η μυρωδιά βανίλιας, όπως και άλλες ξεχωριστές μυρωδιές, με τις οποίες μπορείτε να αρωματίσετε το σπίτι σας.

Κεριά μπαταρίας

Αν δεν είστε λάτρεις των παραδοσιακών κεριών ή αν έχετε παιδιά και κατοικίδια στο σπίτι και ανησυχείτε για την ασφάλειά τους, επιλέξετε τα κεριά μπαταρίας, που προσφέρουν απαλό φωτισμό, με ασφάλεια.

Τα κεριά αυτά είναι led και λειτουργούν με μπαταρίες. Χαρίζουν το εφέ της κινούμενης φλόγας, σε κρεμ απόχρωση φωτισμού.

Θα τα βρείτε διαθέσιμα σε μορφή κυλινδρικού κεριού, με γυάλινο περίβλημα μεσαίων διαστάσεων, ενώ κυκλοφορούν και χωρίς το γυαλί, προσομοιάζοντας στο κλασικό λευκό κυλινδρικό κερί.

Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε την εκδοχή του led ρεσώ ή για κάτι πιο ιδιαίτερο διαλέξτε τα τρίχρωμα κυλινδρικά κεριά που διατίθενται σε μία ποικιλία χρωμάτων, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Κεριά μπάλα

keria mpala

Ιδιαίτερη κατηγορία κεριών είναι αυτά σε σφαιρικό σχήμα, που προσφέρουν αρμονική αίσθηση στο χώρο σας. Τα κεριά αυτά είναι διαθέσιμα σε μπορντώ και κόκκινο χρώμα.

Κεριά που επιπλέουν

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μία σύνθεση για να διακοσμήσετε κομψά τον χώρο σας, επιλέξτε τα κεριά που επιπλέουν και τοποθετήστε τα μέσα σε μια γυάλα με νερό και άλλα στοιχεία, όπως πετρούλες ή πλαστικά φυτά.

Τα επιπλέοντα κεριά έρχονται σε σχήμα ρεσώ σε κρεμ, μωβ και λαχανί χρώμα και σε συσκευασία 12 τεμαχίων, με συνολικό χρόνο καύσης 40 ώρες.

Κεριά σιτρονέλας

Τι πιο πρακτικό από τα κεριά σιτρονέλας, που κρατούν τα κουνούπια μακριά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες!

Είναι το απαραίτητο κερί για ξέγνοιαστες βραδιές στο μπαλκόνι και στον κήπο ή ακόμη και για το κάμπινγκ.

Τα κεριά σιτρονέλας θα τα βρείτε σε μορφή ρεσώ, σε συσκευασία 9 τεμαχίων, καθώς και σε γυάλινο σετ με ξύλινη βάση που περιέχει διπλό κερί.

Κεριά σε βαζάκι

Τα κεριά σε βαζάκι είναι μία επιλογή για εσάς που θέλετε ένα καλαίσθητο κερί στον χώρο σας. Είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα, καθένα από τα οποία έχει το δικό του άρωμα.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα συμβολικό δωράκι σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, τα κεριά σε βαζάκι είναι μια καλή ιδέα.

Σετ κεριών

Μία καλή ιδέα επίσης για δωράκι, είναι τα σετ κεριών, που μπορείτε να τα χαρίσετε στους δικούς σας ανθρώπους, που αγαπούν τα κεριά.

Στην luxury σειρά με σετ κεριών θα βρείτε 4 αρωματικά κεριά σε ροζ χρώμα και μεσαίο κυλινδρικό μέγεθος.

Σετάκια που περιλαμβάνουν 3 μεγάλα ρεσώ, ένα γυάλινο διακοσμητικό με κερί και δύο γυάλινα ποτηράκια για να τοποθετηθούν μέσα τα ρεσώ, μπορείτε να τα βρείτε διαθέσιμα σε 4 εκδοχές.

Κάθε εκδοχή έχει την δική της μυρωδιά και οι αποχρώσεις είναι το frosted ασημί, το μπρονζέ, το γκρι και το λευκό.

Βενετσιάνικα κεριά

Τα  βενετσιάνικα κεριά είναι ιδανικά, αν θέλετε να δώσετε ένα επίσημο ύφος στον χώρο σας ή αν ετοιμάζετε μία ιδιαίτερη περίσταση και επιθυμείτε μια πινελιά πολυτέλειας.

Αυτά τα κεριά είναι κατάλληλα για τον στολισμό του κηροπήγιου σε ένα προσεγμένο δείπνο ή σε μια ξεχωριστή γιορτή.

Διατίθενται σε ασημί χρώμα και κυκλοφορούν σε συσκευασία των 6 τεμαχίων.

 

Έχετε φθάσει στο τέλος του άρθρου μας, του απόλυτου οδηγού με τα καλύτερα κεριά της αγοράς!

Σας παρουσιάσαμε από τα κλασικά κεριά ρεσώ, τα κεριά σε σχήμα κυλίνδρου και τα αρωματικά κεριά, μέχρι τις πιο ιδιαίτερες κατηγορίες των κεριών που επιπλέουν, ή των κεριών σε σχήμα μπάλας, αλλά και των led με μπαταρία.

Ακόμη, σας προτείναμε ιδέες δώρων με τα σετάκια κεριών, αλλά και με τα κεριά σε βαζάκι, ενώ δείξαμε και κεριά για γιορτές και επίσημες εκδηλώσεις, όπως τα βενετσιάνικα.

Τέλος, δώσαμε λύση στο πρόβλημα των κουνουπιών, με τα κεριά σιτρονέλας.

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας φάνηκε χρήσιμο και να εμπνευστήκατε για να δώσετε μία φιλόξενη αίσθηση στον χώρο σας.

 

Δείτε όλα τα κεριά που διαθέτουμε στο κατάστημά μας εδώ: https://www.doktoris.gr/spiti/diakosmisi/keria/