Ο τομέας της καθαριότητας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σου, είτε έχει να κάνει με το σπίτι, είτε έχει να κάνει με επαγγελματικό χώρο. Ένας σωστός καθαρισμός μπορεί να σου πάρει ώρες ή και μέρες ανάλογα με την επιφάνεια και την έκταση και σίγουρα η χρήση πολλών και διαφορετικών καθαριστικών επιβραδύνει την όλη διαδικασία. Ο σύμμαχος κατά της βρωμιάς είναι τα σωστά και αποτελεσματικά καθαριστικά.

Σε περίπτωση που ανήκεις στους πιο απαιτητικούς που αναζητάς καθαριστικά σκληρά με τη βρωμιά αλλά όχι με το περιβάλλον, έχουμε τη λύση και σε αυτό! Πλούσια γκάμα σε καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον, μη τοξικά, μη καυστικά, χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες, χωρίς αμμωνία, χωρίς φωσφορικά άλατα, χωρίς πετρελαϊκά παράγωγα και 100% βιοδιασπώμενα.

Επειδή όμως μιλάμε και για επαγγελματικά καθαριστικά, εδώ θα βρεις επαγγελματικές συσκευασίες με περισσότερο προϊόν (20 lt, 5 lt, 1.5 lt κτλ) ώστε να είναι πιο value for money για σένα και ταυτόχρονα πιο πρακτικά.
Και αν ακόμα δεν έχεις πειστεί ότι με ένα κλικ στην κατηγορία καθαριστικά γενικής χρήσης θα βρεις όλες τις λύσεις καθαριότητας για κάθε ανάγκη σου, τότε δες αναλυτικά παρακάτω τι είδη καθαριστικών μπορείς να βρεις στο doktoris.gr και μην ξεχνάς να τσεκάρεις πάντα τις οδηγίες εφαρμογής μιας και κάθε καθαριστικό μπορεί να έχει πολλαπλή χρηστικότητα.

Γενικά καθαριστικά

Μην σπαταλάς άλλο το χρόνο σου τρίβοντας, χωρίς να ξέρεις στα σίγουρα αν ο κόπος σου θα έχει αποτέλεσμα. Μπορείς να καθαρίσεις τα πάντα εύκολα και γρήγορα επιλέγοντας απλώς τη χρήση για την οποία ενδιαφέρεσαι (τζάμια, έπιπλα, μάρμαρα, τοίχους, μούχλα, άλατα, κουζίνα, μπάνιο, σιφόνια κ.α.). Η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα είναι δεδομένη μιας και έχεις να διαλέξεις μόνο ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρίες καθαριστικών. Αν όμως προτιμάς all in one προϊόντας, έχουμε ξεχωρίσει μερικά για σένα, όπως:
Ισχυρό καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων για κάθε τύπο πλενόμενης επιφάνειας
ή
Πολυκαθαριστικό Βιοδιασπώμενο γενικής χρήσης με υψηλή καθαριστική δράση ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Τεχνικές εργασίες

Αν είσαι επαγγελματίες και ασχολείσαι με τεχνικές εργασίες ή αν απλώς σου αρέσει να καταπιάνεσαι με μαστορέματα, εδώ θα βρεις καθαριστικά με τα οποία μπορείς να κάνεις τα πάντα να λάμπουν! Θέλεις να αφαιρέσεις υπολείμματα κόλλας, σκουριάς ή χρωμάτων; Να καθαρίσεις μέταλλά, πλακάκια, φυσικές πέτρες, ξυλοκατασκευές, αλουμινοκατασκευές ή ένα απλό Air Condition; Υπάρχουν ειδικά καθαριστικά για όλες τις παραπάνω ανάγκες και θα τα βρεις εδώ!

Τζάκι

Είτε έχεις απλό είτε ενεργειακό τζάκι, σου έχουμε τα κατάλληλα καθαριστικά τζακιού (και barbeque) για την καμινάδα, τα τζάμια αλλά και το εσωτερικό του.
Μία από τις πολλές επιλογές σου μπορεί να είναι το ειδικό καθαριστικό καμινάδας τζακιού όπου μπορείς χωρίς κόπο να καθαρίσεις τα υπολείμματα κάπνας από τα τοιχώματα της καμινάδας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο και για μπουριά ξυλόσομπας.

Αυτοκίνητο – Σκάφη

Αν και ιδιαίτερη κατηγορία, ιδίως τα καθαριστικά σκαφών, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον κατάλογο των καθαριστικών γενικής χρήσης! Αφαίρεσαι γρήγορα και εύκολα λεκέδες από τα περιττώματα πουλιών και εντόμων, την ταπετσαρία του αυτοκινήτου, τις ζάντες και τις επιφάνειες σκαφών χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα καθαριστικά, πλήρως κατάλληλα για αυτοκίνητα και σκάφη.
Για παράδειγμα, το καθαριστικό Gel Coat για φουσκωτά και σκάφη διαλύει και καθαρίζει λάδια, γράσα, πετρέλαιο, βενζίνη, αλμύρα, ελαφρές σκουριές στα ανοξείδωτα, ακόμη και περιττώματα από γλάρους χωρίς να λεκιάζει και να αλλοιώνει τα χρώματα.

Ρούχα

Η φροντίδα των ρούχων κατά τη διάρκεια της πλύσης είναι πολύ σημαντική καθώς παίζει καθοριστικό ρόλο στη διάρκεια ζωής τους αλλά και στην εικόνα τους. Με τον κατάλληλο μαγνήτη χρωμάτων μπορείς να αποτρέψεις τη μεταφορά χρωμάτων μεταξύ των υφασμάτων ενώ παράλληλα μπορείς να έχεις άψογα αποτελέσματα καθαριότητας και απομάκρυνσης βακτηρίων.

Στο e-shop του doktoris.gr μπορείς να βρεις τα καλύτερα καθαριστικά γενικής χρήσης που θα σου λύσουν τα χέρια σε κάθε πρόκληση σκληρής βρωμιάς. Η μεγάλη γκάμα καθαριστικών του e-shop μας καλύπτει ανάγκες οικιακής και επαγγελματικής χρήσης σε πλήθος περιπτώσεων όπως ανάγκες για καθαριστικά σπιτιού, καθαριστικά τεχνικών εργασιών, καθαριστικά αυτοκινήτου, καθαριστικά σκαφών και πολλά άλλα.

Ανακάλυψε όλη τη γκάμα καθαριστικών γενικής χρήσης εδώ.