Προσοχή στα αλυσοπρίονα τα οποία αγοράζετε, ειδικά όταν προϊόντα προσφέρονται από πλανόδιους ή άλλους ανεπίσημους πωλητές, συχνά σε εξωπραγματικά χαμηλές τιμές (50€ – 70€), διότι είναι πάντοτε βέβαιο ότι πρόκειται για πλαστά προϊόντα με χαμηλή ποιότητα και μεγάλο κίνδυνο στο θέμα της ασφάλειας.

Προσοχή στα πλαστά αλυσοπρίονα

Τα πλαστά αλυσοπρίονα STIHL προσφέρονται είτε μέσω του Διαδικτύου είτε από πλανόδιους πωλητές, που έχουν ως βάση το αυτοκίνητό τους. Χάρη ειδικά στον πορτοκαλί/γκρι χρωματισμό τους, τα αλυσοπρίονα μοιάζουν με τα γνήσια προϊόντα της STIHL. Οι υποψήφιοι αγοραστές παραπλανώνται από τις πλαστές ετικέτες με την επωνυμία «STIHL» που επικολλώνται στα προϊόντα. Σε πολλές περιπτώσεις, τα μηχανήματα φέρουν επιπλέον μια ένδειξη τύπου, όπως π.χ. «MS 440».

Συχνά, ο πελάτης δύσκολα μπορεί να διακρίνει το γνήσιο προϊόν από μια απομίμηση. Όμως, ακόμα και μικρά ελαττώματα στα πλαστά μηχανήματα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια. Αν σε ένα αλυσοπρίονο, για παράδειγμα, δεν λειτουργεί το φρένο αλυσίδας που επιβάλλεται από τη νομοθεσία, μπορεί να προκληθεί θανατηφόρος τραυματισμός. Η ισχύς, οι τιμές εκπομπής καυσαερίων και η διάρκεια ζωής των απομιμήσεων επίσης υπολείπονται του επιπέδου ποιότητας της STIHL. Τις περισσότερες φορές δε, τα προϊόντα σταματούν να λειτουργούν ήδη μετά από πολύ μικρό χρόνο χρήσης. Λόγω της μη διαθεσιμότητας ανταλλακτικών, δεν μπορούν να επισκευαστούν και άρα καθίστανται άχρηστα.

Πoιότητα STIHL μόνο στους επίσημους αντιπροσώπους

H STIHL διακινεί τα προϊόντα της αποκλειστικά και μόνο μέσω ειδικευμένων καταστημάτων, τα οποία εγγυώνται γνησιότητα, σωστό σέρβις και επαγγελματικές συμβουλές. Εκεί, ο πελάτης είναι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα αγοράσει κάποια φτηνή απομίμηση, αλλά μόνο ανόθευτη ποιότητα STIHL.

Έτσι και εμείς σαν πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι της εταιρείας Stihl σας προσφέρουμε όλα τα παραπάνω και χαιρόμαστε όταν πελάτες μας ρωτούν για τα γνήσια μηχανήματα και ανταλλακτικά Stihl.

Σημείωση:

Για γνήσια προϊόντα STIHL απευθυνθείτε στην εταιρία μας doktoris.gr (ΔΟΚΤΩΡΗΣ ΙΚΕ) και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση, επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ.

[metaslider id=”482″]
Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως δοκιμάζει η Stihl τα αλυσοπρίονα και μας αποδεικνύει την ποιότητα των δικών της γνήσιων προϊόντων και την ποιότητα των απομιμήσεων