Αγαπητοί καταναλωτές,

Έχουμε με λύπη μας διαπιστώσει, ότι υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι και διαφημίσεις από αμφισβητήσιμους προμηθευτές που εμφανίζονται να προσφέρουν το ξυλοκοπτικό της STIHL GTA 26 σε χαμηλές τιμές μεταξύ $24 και $49.

Οι απατεώνες δίνουν την εντύπωση ότι συνδέονται άμεσα με την STIHL χρησιμοποιώντας για παράδειγμα επίσημο υλικό (εικόνες από τα προϊόντα της STIHL) ή διευθύνσεις URL που σχετίζονται με την STIHL.

Ωστόσο, τα άτομα που λαμβάνουν αυτές τις προσφορές και προχωρούν στην αγορά του προϊόντος φυσικά δεν παραλαμβάνουν ένα προϊόν STIHL.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε διάφορες πλατφόρμες, όπως το Instagram και το Facebook. Η STIHL εξετάζει το ζήτημα και βρίσκεται σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές.

Λάβετε υπόψη ότι τα προϊόντα STIHL πωλούνται μόνο μέσω του πιστοποιημένου δικτύου αντιπροσώπων μας

Η συνιστώμενη λιανική τιμή του STIHL GTA 26, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας, του φορτιστή, του λαδιού αλυσίδας και της θήκης μεταφοράς και αποθήκευσης είναι στα 159,00 ευρώ.

Θα πρέπει να υποψιάζεστε τυχόν προμηθευτές που προσφέρουν το προϊόν σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή. Εάν συναντήσετε μια τέτοια ύποπτη προσφορά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο marketing@stihl.gr

 

Δείτε εδώ το γνήσιο GTA26